Oltári baki
Oltári baki

Alexia (Julia Piaton) és Mathias (Nicolas Duvauchelle) évek óta boldog párkapcsolatban élnek. Mathias viszont óriási hibát követ el, amikor félrelép és egy esküvőszervezővel, Juliette-tel (Reem Kherici) csalja meg kedvesét, mert olyan nem várt események követik rossz döntését, amire még ő maga sincs felkészülve. Barátnője ugyanis megtalálja az esküvőszervező névjegykártyáját a zsebében, és rögtön tudja, hogy a férfi miben sántikál: Mathias el fog köteleződni és el akarja kezdeni szervezni közös esküvőjüket. © ADS Service Kft.

Dráma | Vígjáték

Ízig-vérig
Ízig-vérig

Ismert mondás, hogy nyerő csapaton soha ne változtass. Éva (Gryllus Dorka) és András (Simon Kornél) nyerő csapat volt. Egy zseniális séf és egy tapasztalt üzletvezető létrehozta az ország egyik legjobb éttermét, amelynek híre az országon is túljutott. A házaspár igazi gasztronómiai legendává vált, és az André nevű étterem zsinórban hozta a legmagasabb gasztronómiai díjakat. De mi történik, ha a nyerő csapaton mégis változtatni kell? Ha a házaspár életébe beférkőzik egy harmadik, és ezzel nemcsak a Balaton-felvidéki idill borul fel, hanem kettejük élete is? Képes lesz-e a minden szabályt felrúgó séf bosszúból ledönteni az André trónját, amelyen eddig ő maga ült? © AXN Central Europe LLC

Dráma | Gasztro | Romantikus
Kösz, b***meg
Kösz, b***meg

An belefáradt az unalmas, hétköznapi életbe, ezért egy radikális döntést hoz és mindent hátra hagyva megfogadja, hogy egy évig szabadon éli az életét, kötöttségek nélkül. Az őrültnek hangzó kalandba két barátnője is csatlakozik, Flo és Violet. A három barátnő nem csak a kötetlen élet rejtelmeibe merül el, az önismeret és barátságuk mélységeit is felfedezik. © Van Collem Collective B.V.

Vígjáték

Új évad hamarosan